LÄS DETTA!

Björnhets

© WSPA

Sporten där björnar, utan tänder och klor, binds fast vid en påle och sedan hetsas av kamphundar är troligen den grymmaste sporten i världen. WSPA jobbar för att få ett slut på tillställning-
arna men trots ökande motstånd återstår mycket arbete.

Den grymma sporten där björnar attackeras av hundar finns idag enbart i Pakistan och är dessutom enligt lag otillåten. Trots detta kommer runt 2000 besökare till varje tillställning och björnarna drar in massvis med pengar till sina ägare.

Sporten är grym både innan och under själva tillställningen. Som förberedning utsätts björnarna för den smärtsamma processen att få tänder och klor utdragna, utan bedövning. När evenemanget börjar binds de fast på ett sätt så att kamphundarna kommer åt att attackera. Björnarna försöker försvara sig men får mycket svårare skador än hundarna.





FY FAN, vad jag blir less på detta, alltid är det nått fruktansvärt som man utsätter djur för. Varför kan man inte bara behandla dom med den respekt dom förtjänar?
ÄR du less på att dagligen se läsa och höra om djurplågeri? DET ÄR JAG!





Hundar och katter som misshandlas och vanvårdas.

Sälar och andra djur som flås levande för skinnet, iställer för att döda djuret direkt drar man ut på både smärtan och tiden genom att flå dom levande.

Djur som misshandlas, svälter, tvångsmatas,PLÅGAS till döds!


Gör skillnad!
Du behöver inte bidra med nå pengar eller arbete.
Gå bara in på den här sidan allt som behövs är ditt namn! 
Gör det nu: http://www.wspa.se/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0